A F F E X U R A N C E

Ny Kunde Kundekartotek Om Affexurance Affektionsværdi
forretningsbetingelser medarbejdere certifikater visioner årsrapporter

V I S I O N E R

En verden i forandring

Den finansielle verden er i opbrud. Vi erfarer på daglig basis at økonomisk værdi er ustabil og manipulerbar. Den mistede tillid til den etablerede værdistruktur gør, at verden er klar til en ny type værdisætning.

AFFEXURANCE er helt uafhængigt af økonomiske interesser og kan derfor varetage kundens interesser på et personligt plan.

Som førende selskab indenfor værdisætning af affektionsværdi, er det vigtigt at forstå hvilket samfund vi er en del af. Det er afgørende for os i Affexurance, at varetage dette ansvar med såvel indsigt som en dynamisk tilgang.

Finansverdenen er i konstant udvikling og det er afgørende at Affexurance på samme tid afspejler og supplerer denne udvikling.

At definere det udefinerbare

I Affexurance bestræber vi os på at frigive al værdi der er knyttet til sentimentalitet. Med andre ord, at sætte affektionsværdien fri til et marked og ikke mindst et samfund, som kræver en forandring.

Det skal være tydeligt for enhver, at al værdi kan defineres, inklusiv den følelsesmæssige. Affexurance er en mulighed for dig, der tager dit eget værdigrundlag alvorligt.

Vi sætter pris på din affektionsværdi

Affektionsværdi er et følsomt område. Det er vi klar over i Affexurance og derfor er gensidig respekt, indlevelse og forståelse for den enkeltes behov vigtige begreber i vores arbejde.

Hver enkel sag håndteres med stor indlevelse og forståelse. Som kunde i Affexurance er du i gode hænder, både i rollen som forsikringsgiver og -tager. I et tæt samarbejde mellem kunde og virksomhed, skabes et trygt udgangspunkt for værdiudveksling.

Vi brænder for affektionsværdi og er bevidste om det privilegium det er at formidle sentimental værdi mellem mennesker.I AFFEXURANCE SÆTTER VI PRIS PÅ DINE FØLELSER.